Grondwerk

Grondwerkzaamheden van A tot Z

Als grondverzetbedrijf met een uitgebreid en modern machinepark zijn wij in staat om diverse grondwerkzaamheden uit te voeren in West Betuwe en omstreken. Wij zorgen ervoor dat grondwerkzaamheden van A tot Z, of beter gezegd: van voorbereiding tot afwerking, volledig naar wens verlopen. Al sinds 1997 staan wij bekend om onze uitstekende kwaliteit en tevens duurzaamheid. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uitgraven fundering

Wilt u graag een fundering laten uitgraven maar wilt u hier liever niet zelf aan beginnen? Hendriks van Warbij is het adres voor het uitgraven van uw nieuw of oude funderingen. Of het nu gaat om een kleine fundering van een aanbouw uit te graven of een enorme graafklus: wij hebben verschillende diepgravers die ingezet kunnen worden voor verschillende grondwerkzaamheden. Bovendien beschikken wij over ervaren en gekwalificeerde werknemers die iedere funderingsklus naar volle tevredenheid af kunnen ronden. 

Grond laten leveren

Bent u op zoek naar zand of andere grondsoorten? Hendrik van Warbij levert diverse soorten grond. Bestellen gaat eenvoudig, u geeft aan ons door welk soort grond u wenst en in welke hoeveelheid. Wij spreken met u een aflever datum af en de grond word bij u op de gewenste locatie bezorgt. Indien gewenst kunnen we de oude grond laten afvoeren of puin direct meenemen.

Uw tuin laten afgraven

Wanneer u plannen heeft voor een nieuwe tuin van uw woning zal u merken dat de oude grond (of het zand) vaak op de verkeerde plaats ligt. U kunt kiezen voor de diensten van Hendrik van Warbij om uw tuin te laten afgraven. Wij zorgen ervoor dat de oude grond wordt meegenomen en de locatie netjes wordt achtergelaten zodat de stratenmaker of de hovenier ermee verder kan.

Maatwerk voor iedere klus

Iedere klus is weer anders. Wij leveren altijd maatwerk en stoppen niet voordat u als klant volledig tevreden bent. Onze machines en onze ervaren mensen hebben samen enorm veel ervaring én capaciteit. Dit zorgt ervoor dat wij voor iedere klus: groot of klein, particulier of zakelijk, wel een oplossing  hebben. In de regio Gelderland (West Betuwe) is Hendriks van Warbij Grondverzet B.V. inmiddels een begrip. Wilt u graag meer weten omtrent de mogelijkheden op het gebied van onze grondwerkzaamheden? Bel ons vrijblijven op 06-51222355. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.