Staalpersing

Staalpersing en horizontale persboring

Wilt u graag een buis, kabelwerk, glasvezelwerk of zelfs een gasleiding laten leggen maar is het opbreken van het wegdek geen optie? Dan is wellicht persboring de techniek die u nodig heeft. Deze bijzondere techniek wordt ook wel staalpersing of doorpersing genoemd. Hierbij wordt een object (buis, kabel) als het ware onder het wegdek door gedrukt. U voorkomt hiermee dat het wegdek opengebroken moet worden, wardoor verkeersopstoppingen beperkt worden. Tevens wanneer u weinig ruimte heeft kan een persboring een praktische oplossing zijn.

Hoe gaan we te werk?

Het is mogelijk om een kabel of buis te leggen zonder asfalt helemaal open te moeten breken. De techniek van horizontale persboring leent zich daar perfect voor. Hendriks van Warbij heeft de expertise én het materieel in huis om deze techniek toe te passen. Hoe doen wij dit precies? Eerst wordt aan beide zijden een gat en sleuf gegraven. Daarna leggen we de pijp klaar in de sleuf. Staalpersing wordt gedaan met een krachtige luchtcompressor die de pijp onder hoge druk onder de weg door perst. Na deze doorpersing kunnen er diverse kabels in de buis worden gelegd.

Waarom Hendrijks van Warbij?

Kwaliteit staat bij ons als  grondverzetbedrijf hoog in het vandaal. Wij inversteren daarom voortdurend in onze kennis en ons machinepark. Zo zorgen wij ervoor dat de benodigde kennis aanwezig is bij het uitvoeren van klussen. En ons materiaal naar behoren werkt. Wij werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten in West Betuwe en omstreken (Gelderland). Door onze flexibiliteit, ervaring en ons diverse machinepark kunnen wij zowel grote als kleine klussen eenvoudig aan.

Mocht u vragen hebben over onze diensten of wilt u graag meer weten over persboringen? Dan horen wij natuurlijk graag van u. Neem contact op met ons voor meer informatie. Wij voorzien u graag van een gedetailleerd advies en desgewenst van een offerte op maat. U kunt ons bereiken via 06-51222355.