Sloopwerk

Kleine en grote sloopwerkwerkzaamheden

Voor kleine en grote sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Het slopen van een oud of overbodig bouwwerk is niet zomaar een kwestie van bruut breek- en beukwerk. Bij sloopwerkzaamheden komen expertise, milieuvriendelijkheid én veiligheid samen. Een woning afbreken kan door ons op een veilige, snelle en doeltreffende manier gedaan worden. Wij zorgen er eveneens voor dat al het puin snel opgeruimd wordt. Wij zijn werkzaam in West Betuwe (Gelderland) en omstreken.

Sloopwerken van groot tot klein

Wij doen alle soorten sloopwerken; van groot tot klein. Van de binnensloop in woningen en winkelpanden tot aan aanbouw, betonplaten en andere betonconstructies. Bij Hendriks van Warbij Grondwerken B.V. hebben wij de nodige materialen in huis om (kleinschalige) sloopklussen vakkundig en gecoördineerd aan te kunnen slopen. Daarnaast hebben onze mensen enorm veel ervaring op het gebied van sloopwerk. U kunt er dus verzekerd van zijn dat iedere klus naar volle tevredenheid uitgevoerd wordt.

Waarom sloopwerk door ons laten doen?

U bent bij ons aan het juiste adres omdat wij vakbekwame en ervaren medewerkers in dienst hebben. Tevens beschikken we over modern materiaal zodat ieder klus naar wens kan worden uitgevoerd. Sinds 1997 zijn wij begonnen met grond- en sloopwerken en hebben wij in de jaren daarop ons machinepark aardig uitgebreid. Inmiddels kunnen wij iedere klus aan en zijn wij een innovatieve, flexibele partner op het gebied van grondverzet en sloopwerkzaamheden. Bij ons kunt u dus terecht voor meer dan alleen een sloopklus. Wij kunnen ook zeer diverse werkzaamheden uitvoeren, zoals: kabels leggen en staalpersing, maar ook rioolwerk of algemeen grondwerk zoals het uitgraven van een fundering of tuin.

Meer info?

Wilt u graag meer weten over onze sloopwerkzaamheden of andere dienstverlening die wij voor u kunnen uitvoeren? Wij informeren u graag omtrent de mogelijkheden.U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer: 06-51222355. Of u kunt een offerte aanvragen via het contactformulier op deze website. Wij beantwoorden uw vraag, opmerking of offerte dan zo snel mogelijk.